Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien
1 Nälkä
Aloo gobi eli paistettu kukkakaali intialaisittain
14 Tammikuu 2023
Korealainen chilitahna gochujang vaatii tyypillisesti jotakin nestemäisempää seurakseen, jotta siitä saa mukavan dippikastikkeen. Ssamjang laimentaa sekä gochujangia että soijapaputahna doenjangia soijakastikkeella, sitruunamehulla ja seesamöljyllä. Myös kimchin tai suolakurkun liemi laimentaa gochujangin sopivaan koostumukseen. Länsimaisempi vaihtoehto on tehdä majoneesi, joka on maustettu gochujangilla. Tässä reseptissä käytän majoneesina japanilaista kewpie-majoneesia, joka sisältää sinappia.
Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien