Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien
1 Nälkä
Coleslaw
4 Kesäkuu 2022
Misokeitto eli misoshiru, みそ汁, on helppo tehdä pikamisokeittotahnasta. Aidon misokeiton valmistaminen tyhjästä ei kuitenkaan ole paljoa tätä vaikeampaa! Ainoastaan vaikeaa on löytää oikeat ainekset. Misokeitto ei nimittäin ole pelkkää misotahnaa veteen sekoitettuna. Misokeiton pohjana toimii dashi-liemi, だし, joka tehdään tyypillisimmin keittämällä keskenään jonkun aikaa konbu-merilevää, 昆布, joskus kirjoitettuna myös kombu, ja katsuobushia, かつおぶし, joka on kuivattua, savustettua ja fermentoitua tonnikalaa.
Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien