Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien
1 Nälkä
Yunnanilainen minttu naudanlihalla
8 Kesäkuu 2022
Laksa on tyypillisesti happaman tulinen kaakkoisaasialainen kalaruoka, joka tarjotaan nuudelien kera kulhossa. Malesiasta Penangista kotoisin olevan assam laksan liemi on tamarindipohjainen, josta johtuu liemen hapan maku. Chili tuo liemeen tulisuutta, katkaraputahna umamia ja sokeri makeutta. Muut aromaattiset ainesosat antavat annokselle aivan erityisen tuoksun. Soihtuinkivääriön (Etlingera elatior) kukka on malesialaisissa ruoissa käytetty erityinen ainesosa ja mauste, jonka hankinta ei ole aivan helppoa.
Nälkä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 28 Joulukuuta 2021 lähtien