Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Molekyyligastronomia
Viili, jogurtti vai rahka?
13 Maaliskuu 2025
Maaliskuun ensimmäisenä keskiviikkona klo 17 kokoontui jälleen tieteellisgastronomiset ruokaklubit Turkuun, Helsinkiin ja Seinäjoelle tällä kertaa arvioimaan artesaanioliiviöljyjä Italiasta, ja kuulemaan Heli Kuusipalon kertomusta ystäviensä kanssa pitämän Felice-tilan tarinaa. Arvioimamme näytteet olivat tilan Olio di Nonna (isoäitien öljy) sekä kaksi tähän öljyyn käytettyä lajiketta. Aloitimme illan arvioinneilla, jotta Helin tarina ei olisi vaikuttanut arviointeihin. Tulokset...
Molekyyligastronomia on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien