Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien
13 Heinäkuu 2020
Koska päätöksenteko oli eräänä iltana huomattavan vaikea rasti, piti kokeilla kampasimpukoita kahdella eri tavalla. Ensimmäinen oli klassisempi yhdistelmä pekonia ja kukkakaalia, toinen kevyempi ja raikkaampi annos maissilla ja tomaatilla. Molemmat annokset maistuivat, mutta maissin ja tomaatin yhdistelmä vei tällä erää voiton keveydellä ja kesäisyydellään. Talvella saattaisi vaakakuppi kääntyä toisin. kampasimpukoita (3/annos) pieni kukkakaali kourallinen macadamia-pähkinöitä pekonia pala vaaleaa leipää (tapioka maltodekstriiniä pekonipölyyn) (tuoretta) maissia tomaattia (Närpiön San Marzano toimi tässä loistavasti) 1 lime korianteria voita suolaa Kampasimpukoita ja pekonia Kukkakaali-macadamiapähkinäpyre: Kukkakaalia keitetään maidossa...
Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien