Parhaat Ruokablogit

Moderni kotikeittiö

Broileria ja palsternakkaa

25 Helmikuu 2020

Broilerin rintaleike: Suolataan edellisenä iltana ja uitetaan sous videssä 64 asteessa* 2 tunnin ajan luun kanssa (poista nahka) Rapea broilerinnahkamuru: Poistetaan nahka raaoista rintaleikkeistä ja raaputellaan pois ylimääräinen rasva ja liha niin, että jäljelle jää pelkkä nahka. Levitetään nahka uunipellille leivinpaperille, maustetaan suolalla ja asetellaan päälle toinen leivinpaperi. Laitetaan päälle painoksi toinen uunipelti. Paistetaan uunissa 180 asteessa n. 15-20 minuuttia tai kunnes väri on kullankeltainen.

broileri Pääruoat palsternakka pyre siipikarja

Lue koko juttu täältä »

Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »