Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien
1 Moderni kotikeittiö
Suppilovahveropasta
2 Maaliskuu 2020
Inspiraatio-postauksessa esittelen lyhyesti inspiraation lähteitä (pääsääntöisesti kirjoja) joista olen oppinut uutta tai saanut ideoita annoksiin. Näistä ensimmäinen on hiljattain lukemani J. Kenji Lopez-Altin The Food Lab. The Food Lab on tieteellisen testauksen pohjalta kasattu kokoelma reseptejä, joissa hyödynnetään J. Kenji Lopez Alt on kokki ja ruokakirjailija, joka aloitti työuransa kemian parissa laboratosiossa ja päätyi loppujen lopuksi ammattikeittiöiden kautta unelmatyöhönsä testaamaan ruoanlaittotekniikoita ja niiden vaikutuksia lopputulokseen.
Moderni kotikeittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 1 Helmikuuta 2020 lähtien