Parhaat Ruokablogit

MANSIKKAHEINÄ

Kevyttä kesäherkkua

8 Kesäkuu 2018

1:2:3 on tärkeä 'koodi' kasvisten marinoinnissa. Olen huomannut kerta toisensa jälkeen, että 1 dl tai osa etikkaa, 2 dl tai osaa sokeria ja 3 dl tai osaa vettä on passeli seos useimpien lempikasvisteni pikkelöinnissä tai marinoimisessa. Mausteita kasvisten mukaan, suolaa sopivasti ja tuoreita yrttejä tarvittaessa. Kevyt kesäherkku ja ruokien lisäke on sillä valmis. Kurkkupikkelsiin laitan yleensä vähemmän vettä, jotta liemen maku ei vetisty liikaa.

Kasviksia lisäkkeet

Lue koko juttu täältä »

MANSIKKAHEINÄ on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 25 Helmikuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »