Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Makunystyrä
Passiohedelmä-proseccokakku
20 Huhtikuu 2019
VALKOSIPULINEN PATALEIPÄ 25 g hiivaa 2 1/2 dl lämmintä vettä 1 tl suolaa 2 rkl juoksevaa hunajaa 3 valkosipulinkynttä puristettuna 1 dl paahdettua sipulirouhetta noin 4-5 dl sämpyläjauhoja Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen. Lisää suola, hunaja, sipulit sekä 3 dl jauhoja ja vaivaa sekaisin. Lisää loput jauhot vähän kerrallaan, ettei taikinasta tule liian kovaa. Vaivaa taikina kimmoisaksi ja anna kohota lämpimässä paikassa, liinalla peitettynä. Laita pata tyhjään uuniin ja uuni kuumenemaan 225 asteeseen.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien