Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
1 Makunystyrä
Omenaiset kevätkananpojat
1 Toukokuu 2019
VICHYMUNKIT 20 kpl 5 dl vichyä 50 g hiivaa 1 dl sokeria 2 tl vaniljasokeria 2 tl suolaa 100 g voita sulatettuna noin 12-14 dl vehnäjauhoja paistamiseen: noin 1 1/2 l rypsiöljyä pinnalle: Siro Erikoishienoa sokeria Lämmitä vichy kädenlämpöiseksi ja liuota hiiva vichyyn. Lisää sokeri, suola, voi ja 10 dl vehnäjauhoja. Lisää loput jauhot desi kerrallaan ettei taikinasta tule liian kovaa. Vaivaa kimmoisaksi ja anna taikinan levätä liinan alla noin 15 minuuttia. Kumoa taikina jauhotetulle pöydälle ja vaivaa kimmoisaksi.
Makunystyrä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien