Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Daven kuvia
4 Joulukuu 2022
Makeita jälkiruokaherkkuja ei olla aikoihin tehty, mutta silloin kun makeaa jälkiruokahammasta kollottaa, teen yleensä marjarahkaa. Tällä kertaa tein sitruunarahkapohjaista mansikkarahkaa. Sitruunainen mansikkarahka (4 inhimillisen kokoista annosta) 2 dl vatkautuvaa kermaa (minulla vispiä) 1 prk maustettua rahkaa, sitruuna reilusti mansikoita (minulla oli noin 6 dl paloiteltuja, sulatettuja ja hieman valutettuja pakastemansikoita) Valmistaminen Vatkaa kerma vaahdoksi ja yhdistä siihen kaikki muut ainekset, Jätä muutama mansikka sivuun koristelua varten. Minä lisäsin manskat rahkaseokseen paloiteltuna, en soseuttanut. Tarkista makeus.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien