Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
11 Huhtikuu 2022
Vaihteeksi tein makeaa piirakkaa säilykeaprikooseista, enkä persikoita, kuten useimmin. Minä laitoin tähän rahkaksi maustamatonta rahkaa, mutta jos haluaa sitruunaista makua, voi toisen purkillisen laittaa sitruunarahkaa tai maustaa rahkatäytettä sitruunanmehulla ja -kuorella. Kuvassa oleva aprikoosipiirakkapellillinen valmistui alla olevalla ohjeella. Aprikoosi-rahkapiirakka (minulla pellin koko on 34x37 cm ja ohjeella tuli ihan tavallisen paksuinen piirakka kts. kuvat) Muruseos 8½ dl vehnäjauhoja 3 dl sokeria 3 tl leivinjauhetta 1 tl soodaa 2 tl vaniljasokeria ½ tl suolaa 250 g voita sulatettuna Piirakan pohja reilu 2/3 muruseoksesta 2 dl kermaviiliä (tai jogurttia tai piimää) 1 iso kananmuna Piirakan täyte 500 g maitorahkaa (jos...
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien