Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
1 Mimmin keittiö
Broileria, orzoa ja paprikaista pippurijuustokastiketta
11 Marraskuu 2022
Lihapullat ovat meilläkin sellainen ruokalaji, ettei niitä koskaan tule tehtyä liian usein. Aika monasti kanssasyöjä napostelee loput lihapullat ihan sellaisenaan tai laittaa niitä voileipiin. Tämän aterian suppilovahverokastike syntyi alla olevalla ohjeella. Me söimme tuosta määrästä kastiketta kaksi kertaa. Suppilovahverokastike 4 rkl voita pakastettuja suppilovahveroita (½ litraa tuoreita omassa mehussa pannulla kuumennettu sieniä) 1 pieni keltasipuli 2 rkl vehnäjauhoja noin 4 dl kermaa ja maitoa (suhteen voi jokainen päättää itse.
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien