Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien
20 Marraskuu 2022
Eilisen miestenpäivän kunniaksi halusin paistaa kanssasyöjän tykkäämiä lättyjä/ohukaisia/lettuja. Meillä tehdään harvoin ihan valkoisista jauhoista näitäkään herkkuja, joten tällä kertaa laitoin osaksi jauhoja ruisjauhoja. Ohrajauhoilla teen useinmiten. Tai sitten laittaa vaan koko jauhomäärän tavallisia vehnäjauhoja. Ruislätyt/ohukaiset/letut (lettupannulla paistettuna minulla tuli 40 pientä lättyä) 5 dl maitoa (minä laitoin täys-) 2 isoa kananmunaa (1½ rkl sokeria -> ei välttämätön) reilu ½ tl suolaa 1 dl ruisjauhoja (mitkä vaan käyvät, mulla oli jotain aika karkeita ruijauhoja purkissa) 1½ - 2 dl vehnäjauhoja(minä laitoin isomman määrän) (halutessaan voi laittaa rasvasulaa muutaman rkl -> minä en nyt laittanut, kun paistoin letut...
Mimmin keittiö on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 16 Heinäkuuta 2018 lähtien