Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
20 Tammikuu 2018
Sticky rice ja matkasuunnitelmien tekoa Olen lähdössä kauan odotetulle lomamatkalle Thaimaan lämpöön, joten nyt on hyvä fiilistellä jo hieman etukäteen Thaimaan makuja. Varmasti tunnetuin Thaimaan jälkiruoista on sticky rice eli kookoksinen tahmea riisi, joka nautitaan mangon kanssa. Tässä reseptissä keitetään tavallinen riisipuuro, jossa osa maidosta on korvattu kookosmaidolla. Annos tarjoillaan mangoviipaleiden kanssa ja päälle kaadetaan kookosmaidosta ja sokerista keitetty makea kastike. Jos haluaa annoksesta juhlallisemman, niin annoksen voi koristella valmiilla Piltin mangososeella, josta pursotetaan lautaselle pyöreitä palloja ja vedetään niihin sitten hammastikulla kuviot.
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien