Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
24 Tammikuu 2018
Lime Crème brûlée Crème brûlée eli suomalaisittain paahtovanukas on yksi klassisimmista jälkiruoista, joka on kaiken lisäksi helppo valmistaa. Tämän vanukkaan maustoin limellä, joka tuo muuten kermaiseen makuun mukavasti raikkautta. Perinteisesti Crème brûléen sokeroitu pinta paahdetaan puhalluslampulla, mutta paahtaminen onnistuu myös tavallisessa uunissa grillivastukisien alla. Mielestäni parhaimmalta tämä maistuu, kun sisus on kylmä, mutta paahdettu sokeri pinnalla on vielä lämmin. Lime Crème brûlée4 annosta 3 dl kuohukermaa 1 dl täysmaitoa 3 kananmunan keltuaista 1/2 dl sokeria 1 vaniljatanko tai 5 ml vaniljauutetta 1 lime ruokosokeria Laita uuni lämpenemään 190 asteeseen.
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien