Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
23 Elokuu 2020
Hakurei mininauris Hakureinauris on minikokoinen ja etenkin Japanissa suosittu naurislajike. Hakurei on maultaan tavallista naurista miedompi ja mehukkaampi. Tämä naurislajike sopiikin hienosti tzatzikin raaka-aineeksi korvaamaan perinteisen kurkun, joten tässä ohje uuteen versioon loistavasta kastikkeesta. Tzatziki sopii hyvin esimerkiksi grillatun kanan tai lihan kastikkeeksi. Hakurei nauris on väriltään vaaleampi kuin tavallinen nauris Nauris-tzatziki 6 kpl hakurei mininauriita 1 dl ranskankermaa 1 dl kreikkalaista tai turkkilaista jogurttia 2 rkl majoneesia 1/2 sitruunan mehu 2 valkosipulin kynttä suolaa mustapippuria Raasta nauriit ja purista niistä ylimääräinen neste pois.
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien