Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
26 Maaliskuu 2023
Ostin edullisen airfryerin eli kiertoilmakypsentimen jo ajat sitten, mutta vasta nyt tein tänne blogiin ensimmäisen ohjeen, jossa käytetään erityisesti airfryeria. Laite on ollut minulla välillä pitkään käyttämättä, mutta nyt innostuin kokeilemaan sitä halloumijuuston kypsentämiseen. Tästä inspiroituneena teinkin halloumipitan, jossa täytteenä on leivitetyn halloumin lisäksi kurkku-valkosipulikastiketta, pikamarinoitua punakaalia sekä salaattia, sipulia ja tomaattia. Tästä tuli todella herkullinen streetfood -henkinen annos, joka sopii myös kasvisruokavalioon. Halloumipita4 annosta Leivitetyt halloumikuutiot200 g halloumijuustoa1 kananmuna1 dl korppujauhoja3/4 dl vehnäjauhoja1 tl valkosipulijauhetta1 tl sipulijauhetta1 tl savustettua...
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien