Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
22 Toukokuu 2021
Burgerit ovat jo pitkään olleet yksi lempparigrillattaviani ja nyt tähän löytyi vielä yksi uusi tulokulma, joka tekee burgerista entistäkin herkullisemman. Smash burgerin idea on pihvi, joka prässätään kovalla paineella kuumaa parilaa tai pannua vasten. Tämä saa aikaan Maillard-reaktion eli mahtavan rapean paistopinnan pihviin. Minun mielestäni smash burger kannattaa pitää mahdollisimman yksinkertaisena ilman turhia kikkailuja, jolloin pihvi oikeasti maistuu. Smash burger2 annosta Sitruunainen majoneesi1 dl valmista majoneesia1 tl valkosipulijauhetta2 tl sitruunamehuaripaus suolaamustapippuriachilijauhetta Sekoita kaikki ainekset keskenään ja anna maustua hetki jääkaapissa.
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien