Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien
20 Kesäkuu 2020
Brisketissä näkyy punainen savurengas ja pinnassa bark eli kovettunut maustekaarna Brisket eli naudan rinta on yksi kuuluisimmista barbeque-ruoista ja myös Texasin kansallisruoka. Brisket ei ole mitään pikaruokaa, sillä sen valmistaminen täytyy aloittaa edellisenä iltana ja grillaus saattaa kestää jopa kymmenen tuntia, mutta voin luvata, että se on vaivan arvoista. Brisketin onnistuminen riippuu myös hyvin paljon lämpötiloista, joten grilliä tai savustinta joutuu vartioimaan ja säätämään grillauksen ajan. Tärkeää on myös laadukas liha ja minä löysinkin tukusta laadukasta amerikkalaista naudan rintaa, jossa oli myös riittävästi rasvaa. Minä käytin grillinä keraamista kamadoa eli Big Green Eggin Minimaxia, joka täyttyi reilun kolmen kilon...
Maku on tärkein on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 20 Lokakuuta 2018 lähtien