maistuu makialle on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
17 Heinäkuu 2020
Mustikkapiirakka on minusta eräänlainen lohtuleivonnainen. Se on pehmeää, makeaa ja kardemmumma antaa siihen kotoista lämpöä. Teen yleensä miltei kaikki marjapiirakat tällä samalla pohjalla, koska se onnistuu aina ja käy hyvin niin monen marjan kanssa. Eikun kaivelemaan pakastinta tai käyttämään ensimmäiset metsämustikat ja piirakkaa leipomaan! (pellillinen) Muruseos: - 3 dl gluteenittomia kaurajauhoja - 7 dl perunajauhoja - 1 rkl psylliumia - 3 dl sokeria - 2 tl leivinjauhetta - 2 tl soodaa - 1 tl vaniljajauhetta - 250g voita Pohja: - 2/3 muruseoksesta - 2 dl jugurttia, rahkaa tai piimää (voit käyttää maustamatonta, tai maustettua makusi mukaan, esim vanilja) - 1 kananmuna - 1 tl kardemummaa Täyte: - n.
maistuu makialle on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien