Maistuis varmaan sullekin! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien
15 Toukokuu 2020
Kun tuossa taannoin kokeilin tämän hetken muotijuomaa, dalgona-kahvia, mietein myös, että tuota marenkimaisen sileää ja pehmeää kahvivaahtoa voisi hyödyntää jossain muuallakin. Kokeilinkin sitten tehdä jälkiruoaksi aikuiseen makuun sopivat pannacottat. Pannacottat maustoin konjakilla ja pannacotta-annosten päälle vaahdottelin kahvivaahdot. Kahvivaahto sopi hyvin yhteen pannacottan kanssa, joka pehmensi kahvin makua. Dalgona-pannacotta (6 annosta) Pannacotta: 3 liivatelehteä 3 dl kuohukermaa 3 dl täysmaitoa 1/2 dl sokeria 2 - 3 rkl konjakkia Dalgona-vaahto: 6 rkl pikakahvijauhetta 6 rkl sokeria 6 rkl kiehuvan kuumaa vettä Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Maistuis varmaan sullekin! on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 6 Tammikuuta 2018 lähtien