Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien
2 Lokakuu 2022
Ryppyperunat kuuluvat Kanariansaarten keittiön erikoisuuksiin ja niitä nautitaan useiden erilaisten kastikkeiden kera, joista tässä kaksi ohjetta. Papas arrugadas taipuu niin tapas-annokseksi kuin lisukkeeksi esimerkiksi kalan kanssa. Ryppyperunoihin tarvitaan vain mahdollisimman pienikokoisia, kiinteitä perunoita sekä merisuolaa. Mojo picón ainekset: Kaksi punaista paprikaa Kaksi valkosipulin kynttä 1-2 chiliä maun mukaan Krutonkeja tai kuivaa vaaleaa leipää pari siivua Viinietikkaa Oliiviöljyä 1-2 dl Jeeraa puoli teelusikallista Suolaa Mojo verde ainekset: Tuore persilijanippu Kolme valkosipulin kynttä Krutonkeja tai kuivaa vaaleaa leipää pari siivua Oliiviöljyä 2dl Jeeraa puoli teelusikallista Suolaa Pippuria Viinietikkaa Kastikkeet...
Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien