Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien
27 Lokakuu 2022
Olla gitana, mustalaispata, on perinteinen murcialainen kasvispata, missä makunystyrät saa kyytiä erilaisista vivahteista! Padan ainekset: Kikherneitä 200g Valkoisia papuja 200g Vihreitä papuja 200g Kurpitsaa 300g Kaksi porkkanaa Kaksi päärynää Kaksi perunaa Sipuli Kaksi valkosipulin kynttä Kaksi tomaattia Oliiviöljyä 1dl Mietoa paprikajauhetta 1-2tl Muutama sahramin luotti tai noin 1gr jauhetta Mustapippuria Suolaa Mintunlehtiä Kuori ja pilko porkkanat, kurpitsa, päärynät ja perunat. Laita kattilaan ja lisää vettä niin, että ainekset juuri peittyvät. Lisää suolaa ja jätä kiehumaan noin 15 minuutin ajaksi. Kalttaa tomaatit, jotta saat kuoren irtoamaan helposti.
Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien