Parhaat Ruokablogit

Maasta ja merestä

Parsaa ja Serranokinkkua

29 Maaliskuu 2025

Varma kevään merkki on parsojen ilmestyminen kauppojen hyllylle ja niin odotettu parsakausi käynnistyy. Loistavan liiton parsan kanssa muodostaa ilmakuivattu Jamon Serrano sekä tietysti Hollandaise kastike. Tässä todella helpon ja herkullisen annoksen ohje. Nauti niin alkuruokana kuin brunssilla. Ainekset: Vihreää parsaa kolme/annos Paketti Jamon Serrano kinkkua Mustapippuria Oliiviöljyä Hollandaise-kastiketta, myös aioli sopii hyvin.

Alkuruoka Brunssi Espanja galicia hollandaise kinkku parsa valkoviini ilmakuivattu serrano jamon albariño esparragos riasbaixas valmiñor

Lue koko juttu täältä »

Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »