Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien
1 Maasta ja merestä
Brocheta de jamón y vieira
28 Joulukuu 2022
Espanjassa on melko yleisiä tämän tyyppiset keitot eli liemi on sofrito ja siihen lisätään linssejä, kikherneitä, lihaa, chorizoa tai katkarapuja, niin kuin tässä ohjeessa. Muita en ole maistanut, mutta ainakin tämä on herkullista ja täyttävää. Valmistusaineet neljään annokseen: Kikherneitä 250g Jättikatkarapuja 200g Valkosipulin kynsiä 4 Yksi sipuli Vihreä paprika Yksi tomaatti Siivu vaaleaa leipää Laakerinlehti Makeaa savupaprikaa Tuoretta persiljaa Oliiviöljyä Suolaa Pippuria Aloita kuorimalla katkaravut. Keitä vedessä 10 minuuttia ja siivilöi liemi talteen. Paista pannulla oliiviöljyssä leipä ja pilkotut valkosipulit ja sipuli.
Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien