Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien
15 Helmikuu 2024
Vieiras a la gallega eli kampasimpukat galicialaisittain on erinomainen tapa valmistaa kampasimpukat paikalliseen tapaan ja saat siitä herkullisen makumatkan Espanjan luoteisimpaan osaan maata. Ainekset kahdeksalle kampasimpukalle, 8 kampasimpukkaa 1 sipuli hienonnettuna 1 valkosipulinkynsi hienonnettuna 3 rkl korppujauhoja 1 dl kuivaa valkoviiniä (4cl orujoa) valinnainen 1 rkl tuoretta persiljaa Sitruunamehua n. 1 rkl Oliiviöljyä 3 rkl 1 tl mietoa savupaprikajauhetta Ripaus kanelijauhetta Suolaa Mustapippuria Avaa simpukankuoret ja puhdista ne huolellisesti syötäväksi kelpaamattomista osista. Irroita oranssinväriset mätipussit ja purista sitruunamehua simpukoiden päälle. Jos valmistat ruoan pakastesimpukoista, sulata ne ohjeen mukaan...
Maasta ja merestä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 3 Elokuuta 2023 lähtien