Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Paahdettu salottisipuli sieni- ja vuohenjuustotäytteellä

17 Lokakuu 2018

Erinomainen syksyinen lisuke varsinkin riistalle, mutta myös muulle lihalle ja linnulle. Onnistunut yhdistelmä makeutta sipulista, täyteläisyyttä sienistä ja kirpeyttä vuohenjuustosta. Resepti löytyi Elle mat & vin lehdestä 7/2013. Ainekset:6 isoa banaanisalottisipulia kuorineennoin 100 g sekasieniävoita ja öljyä paistamiseensormisuolaa ja pippuriatuoretta/kuivattua timjamianoin 70 g chèvre-juustoa2-3 rkl juoksevaa hunajaa1 iso valkosipulinkynsi, puristettu Laita uunin lämmöksi 250 astetta. Laita sipulit uunipellille ja paahda uunissa noin 10-15 minuuttia, kunnes ne pehmenevät.

chèvre Lisuke sienet sipuli uunipaahdettu Valkosipuli vege vuohenjuusto

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »