Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Kikherne-cashewtahna

7 Huhtikuu 2019

Kuten moni muukin, yritän erityisesti keväällä syödä kevyemmin ja tähän sopivat hyvin kaikki proteiinipitoiset hummustyyppiset tahnat. Käytän niitä kastikkeiden sijasta. Tämänkertainen tahna sisältää cashew-pähkinöitä (muista laittaa ne kylmään veteen likoamaan yön yli) ja kikherneitä. 170 g cashew-pähkinöitä (kylmässä vedessä lionneita yön yli jääkaapissa) 4 valkosipulin kynttä 280 g (tölkki/keitettyjä) kikherneitä 1/2 sitruunan mehu 1 dl maustamatonta jogurttia 1 tl suolaa (ehkä enemmän) 1/2 dl vettä tarvittaessa (tuoreita yrttejä) Paahda valkosipulit kuorineen uunissa 20 minuuttia. Valuta lionneet pähkinät ja laita ne tehosekoittimeen.

dippikastike helppo hummus kikherne Pähkinä terveellinen vege

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »