Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Maalaisbistro
Keltainen yrttinen kanafilee
7 Huhtikuu 2019
Kuten moni muukin, yritän erityisesti keväällä syödä kevyemmin ja tähän sopivat hyvin kaikki proteiinipitoiset hummustyyppiset tahnat. Käytän niitä kastikkeiden sijasta. Tämänkertainen tahna sisältää cashew-pähkinöitä (muista laittaa ne kylmään veteen likoamaan yön yli) ja kikherneitä. 170 g cashew-pähkinöitä (kylmässä vedessä lionneita yön yli jääkaapissa) 4 valkosipulin kynttä 280 g (tölkki/keitettyjä) kikherneitä 1/2 sitruunan mehu 1 dl maustamatonta jogurttia 1 tl suolaa (ehkä enemmän) 1/2 dl vettä tarvittaessa (tuoreita yrttejä) Paahda valkosipulit kuorineen uunissa 20 minuuttia. Valuta lionneet pähkinät ja laita ne tehosekoittimeen.
Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien