Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Keltainen yrttinen kanafilee

16 Huhtikuu 2019

Kanafileestä tulee hyvää tarjottavaa nopeasti vaikka yllätysvieraille. Muista pitää muutama pakkaus aina pakkasessa! Lyhyt valkosipuli-yrtti-kurkumamarinointi tekee fileistä kauniin värisiä. Käyttämällä omia suosikkimausteitasi saat mieleisesi makuelämyksen aikaiseksi. noin 500 g kanan sisäfilettä (Perhetilan sisäfilee) pieni pikkurillin kokoinen raastettu tuore kurkuma tai kurkumajauhetta 1-2 raastettua valkosipulin kynttä 1 rkl "vietnamesiska stjärnan" (ADD:WISE)/ muu suosikkimauste chilisuolaa mustapippuria tuoretta oreganoa ja rosmariinia/muita tuoreita yrttejä Käytä talouskäsineitä käsitellessäsi tuoretta kurkumaa, muuten käsiin tarttuu kurkuman oranssi väri ja se ei pesemällä lähde ihan heti.

aasialainen kana Valkosipuli yrtit

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »