Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien
16 Huhtikuu 2019
Kanafileestä tulee hyvää tarjottavaa nopeasti vaikka yllätysvieraille. Muista pitää muutama pakkaus aina pakkasessa! Lyhyt valkosipuli-yrtti-kurkumamarinointi tekee fileistä kauniin värisiä. Käyttämällä omia suosikkimausteitasi saat mieleisesi makuelämyksen aikaiseksi. noin 500 g kanan sisäfilettä (Perhetilan sisäfilee) pieni pikkurillin kokoinen raastettu tuore kurkuma tai kurkumajauhetta 1-2 raastettua valkosipulin kynttä 1 rkl "vietnamesiska stjärnan" (ADD:WISE)/ muu suosikkimauste chilisuolaa mustapippuria tuoretta oreganoa ja rosmariinia/muita tuoreita yrttejä Käytä talouskäsineitä käsitellessäsi tuoretta kurkumaa, muuten käsiin tarttuu kurkuman oranssi väri ja se ei pesemällä lähde ihan heti.
Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien