Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Maalaisbistro
Turska & juurekset - kaikki yhdellä pellillä
7 Helmikuu 2018
Oranssi kuuluu suosikkiväreihini; erityisesti veriappelsiinin oranssinpunainen, koska se loistaa niin kauniisti. Syön yleensä appelsiinit sellaisenaan tai puristan niistä mehua. Viime vuoden veriappelsiinit olivat mielestäni hieman haaleanvärisiä, mutta tänä vuonna useimmat ovat olleet verenpunaisia sisältä. Appelsiinit ovat todella monikäyttöisiä, nehän sopivat sekä suolaiseen että makeaan ruoanlaittoon. Tämä blancmangéresepti löytyi vanhasta ruokavihkosta, johon olin liimannut lehdistä leikattuja reseptejä nuoruudessani.
Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien