Parhaat Ruokablogit

Maalaisbistro

Appelsiiniblancmangé

7 Helmikuu 2018

Oranssi kuuluu suosikkiväreihini; erityisesti veriappelsiinin oranssinpunainen, koska se loistaa niin kauniisti. Syön yleensä appelsiinit sellaisenaan tai puristan niistä mehua. Viime vuoden veriappelsiinit olivat mielestäni hieman haaleanvärisiä, mutta tänä vuonna useimmat ovat olleet verenpunaisia sisältä. Appelsiinit ovat todella monikäyttöisiä, nehän sopivat sekä suolaiseen että makeaan ruoanlaittoon. Tämä blancmangéresepti löytyi vanhasta ruokavihkosta, johon olin liimannut lehdistä leikattuja reseptejä nuoruudessani.

appelsiini blancmangé hedelmäjälkiruoka hedelmät helppo Jälkiruoka ranskalainen

Lue koko juttu täältä »

Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »