Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien
1 Maalaisbistro
Kaali voissa pekonilla ja timjamilla (Myllymäki)
6 Tammikuu 2021
Curry tykkää fenkolista ja kalasta, kuten Myllymäki toteaa kirjassaan "Myllymäkis menyer". Siihen kun lisää sipulia, viiniä ja kermaa niin loistokas ja nopea ruoka on valmis nautittavaksi. Ainekset neljään annokseen:500 g ahvenfilettä, ruodotonta1 rkl keltaista currya1 dl ruokaöljyä1 fenkoli, ohuina viipaleina (mandoliinilla saat parasta jälkeä)1 keltasipuli, ohuina viipaleina2 dl kuivaa valkoviiniä3 dl kuohukermaa1/2 dl hienonnettua kevätsipulia/tuoresipulin varsiavehnäjauhoja leivittämiseenvoita paistamiseensuolaa 1. Freesaa currya öljyssä alhaisella lämmöllä 2 minuuttia. Laita sivuun.
Maalaisbistro on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 21 Joulukuuta 2017 lähtien