Leivontalaboratorio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2018 lähtien
1 Leivontalaboratorio
Jouluinen britakakku
4 Joulukuu 2020
Porotäyte saa raikkautta pirskahtelevista puolukoista ja sopii täydellisesti joulun alkuruokapöytään. Poro-puolukkasuolapalat 100 g tuorejuustoa 1/2 dl ranskankermaa 50 g kylmäsavuporoa tai -härkää 1/2 dl puolukoita ripaus pippuria Suolakeksejä esim. spelttikeksit/ruislastut Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma keskenään. Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja sekoita puolukoiden kanssa tuorejuuston ja ranskankerman sekaan. Mausta ripauksella pippuria.
Leivontalaboratorio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2018 lähtien