Parhaat Ruokablogit

Leivontalaboratorio

Poro-puolukkasuolapalat

4 Joulukuu 2020

Porotäyte saa raikkautta pirskahtelevista puolukoista ja sopii täydellisesti joulun alkuruokapöytään. Poro-puolukkasuolapalat 100 g tuorejuustoa 1/2 dl ranskankermaa 50 g kylmäsavuporoa tai -härkää 1/2 dl puolukoita ripaus pippuria Suolakeksejä esim. spelttikeksit/ruislastut Sekoita tuorejuusto ja ranskankerma keskenään. Leikkaa liha pieniksi paloiksi ja sekoita puolukoiden kanssa tuorejuuston ja ranskankerman sekaan. Mausta ripauksella pippuria.

Helpot reseptit Joulu poro puolukka Suolaiset reseptit

Lue koko juttu täältä »

Leivontalaboratorio on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 4 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »