Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
5 Joulukuu 2019
*Viini saatu Rosa viini- ja ruokakerholta* Alkupalojen linjaa jatkaakseni päätin pistää tänne blogiin lisää pieniä herkullisia naposteltavia, jotka sopivat loistavasti juhlapöytään tarjottaviksi niin Itsenäisyyspäivänä kuin joulunakin. Näitä kannattaa myös kokeilla kuohuvan kanssa uudenvuoden juhliin! Punajuuri-pestokeksit suolakeksejä ½ kg säilöttyjä punajuuria siivuina 1 valkosipulin kynsi pinjansiemeniä 1 puntti basilikaa 1 dl oliiviöljyä suolaa 50g pestoon + koristeluun Grana Padano juustoa lastuina Paahda pinjansiemenet laittamalla ne uunipellille leivinpaperin päälle ja nosta uunin teho 200 asteeseen. Kun uuni on valmis nosta pelti uuniin ja tarkkaile siemenien väriä. Siemenet ovat valmiita kun ne ovat saaneet vähän kauniin ruskeaa...
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien