Parhaat Ruokablogit

Kulinarismia mahan täydeltä

Joulukinkun paisto-ohje ja rosolli vaahdolla + viinisuositukset!

16 Joulukuu 2019

*Viinit saatu Rosa viini- ja ruokakerholta* Joko jouluruoat on hankittu ja suunnitelmat joulumenusta tehty? Meillä on ruoat jo hankittuna ja varsinainen valmistaminen alkaa ylihuomenna. Meillä on tapana tehdä ruoat valmiiksi noin viikko ennen aattoa, jotta ruokaa syödään jo ennen joulua. Ajattelinkin jakaa meidän joulukinkun paisto-ohjeen sekä perinteisen rosollin ohjeen, joita olemme käyttäneet jo vuosia. Joulukinkun paisto-ohje Pakastettu kinkku kannattaa ottaa hyvissä ajoin sulamaan jääkaappiin, vähintään kolme tai neljä vuorokautta ennen paistamista.

Joulu Rosolli viinivinkki Yhteistyö joulukinkun paisto-ohje rosollivaahto

Lue koko juttu täältä »

Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »