Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
1 Kulinarismia mahan täydeltä
Onnistunut pitsapohja: kuohkeaa ja rapeaa kylmäkohotuksella
7 Elokuu 2017
Halusin vielä vähän lisää pikkelöityjä herkkuja tähän kovaan etikan himoon vaikka pikkelöidyt sipulit ja maustekurkut on jo tehtykin 😁 Ja koska kaali on niin ihanaa ja yksi lemppareista meidän keittiössä, halusin kaalin makua muistuttavaa retiisiä, nam☺ Retiisi viipaleet sopivat hyvin sellaisenaan ruoan kylkiäiseksi ja erilaisiin salaatteihin. Tarvittaessa ne säilyvät etikan ansiosta liemessä pidempäänkin. Pikkelöidyt retiisit 100-200g retiisejä 3/4dl vettä ½dl sokeria 1/4dl väkiviinaetikkaa Aloita huuhtelemalla retiisit. Siivuta sen jälkeen retiisit mandoliinilla ohuiksi siivuiksi. Heitä liemiainekset kattilaan ja kiehauta.
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien