Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
1 Kulinarismia mahan täydeltä
Perinneherkkua: uunijuusto ternimaidosta ja pihlajanmarjahillo
1 Syyskuu 2017
Olen niin pitkään pohtinut ja kokeillut millä saisin omaan makuun sopivan kuohkean, mutta silti rapean pitsapohjan ja tällä ohjeella olen saanut aikalailla mieluisen. Olen aina ennen jättänyt pitsasta reunat syömättä, mutta enpä enää 😀 Syy tähän on kylmäkohotus. Kylmässä kohottaminen ei sinällään ole sen kummempaa kuin lämpimässä kohottaminen, se vain vie pidemmän aikaa. Mutta palkitsee odottajansa! Kylmäkohotus tuo myös pohjaan makua ihan eri tavalla kuin perinteisesti tehty taikina.
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien