Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien
29 Lokakuu 2018
*Punaviinisuola saatu testiin tätä ohjetta varten / yhteistyössä Culinaristit. com* Kun nyt on se aika vuodesta, jolloin hyvää riistaa on paljon tarjolla alkaa pohtimaan mitä siitä tekisi. Tietyille ruhonosille löytyykin varmasti heti oma käyttötarkoituksensa, mutta peuran potkakiekoista kannattaa ehdottomasti kokeilla tätä osso bucoa! Valmistus on helppoa ja pata maustuu uunissa ilman mitään vaivaa. Osso buco peurasta kolmelle 6 peuran potkakiekkoa 2 rkl voita vehnäjauhoja suolaa 3 dl punaviiniä 70g tomaattipyrettä 500g tomaattimurskaa 2 oksaa rosmariinia 5 dl vesi + härkäfondiseosta tai lihalientä 1 rkl Pinot punaviinisuolaa 2 porkkanaa 2 keltasipulia 2 valkosipulin kynttä Laita lautaselle venhäjauhoja ja suolaa siten, että lautasen...
Kulinarismia mahan täydeltä on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 22 Kesäkuuta 2018 lähtien