KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Broileri-feta-tomaatti peltipiirakka on mättöherkkujen kingi
30 Syyskuu 2018
Tämä helppo syksyinen jälkiruoka syntyi hetken mielijohteesta, kun jääkaapista sattui löytymään hieman kotimaisia omenoita. Ostin muutaman lisää sekä panna cotta ainekset ja tattirisottoillallisen jälkiruoka oli siinä! Katso myös muut panna cotta reseptini: 5 dl kuohukermaa 2,5 rkl sokeria 1 vaniljatanko 2 liivatelehteä Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Yhdistä teflonkasarissa kerma, sokeri ja halkaistu vaniljatanko. Kuumenna kiehuvaksi ja anna porista miedolla lämmöllä kymmenisen minuuttia.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien