KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Suklaa ja kahvi makuparina sekä merisuola-espressobrownie
11 Lokakuu 2018
Heinäkuun alussa minulle tarjoutui harvinaislaatuinen tilaisuus osallistua harjoitusillallisille kokkikoulu Espassa Pohjoisesplanadilla, jossa Suomen kokkimaajoukkueen johtaja Kristian Vuojärvi ja hänen assistenttinsa Mikko Pakola harjoittelivat kilpailumenuaan. Kyseessä oli Malesiassa 13. heinäkuuta järjestetty Global Chef -kokkien maailmanmestaruuskilpailu, jossa 20 maailman parasta kokkia mittelee toisiaan vastaan. Suomi sai finaalipaikan kilpailuun vuoden 2016 kokkiolympialaisten menestyksen ansiosta. Tuolloin Suomi oli kokonaiskilpailun toinen Kristianin toimiessa kapteenina ja Mikon joukkueen jäsenenä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien