KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
3 Helmikuu 2018
En tiedä juurikaan parempaa tapaa viettää lauantaita kuin hankkia yhdessä kullan kanssa parhaat mahdolliset ainekset illalliselle, joka rakennettaisiin italialaisen Maxale Primitivo Appassimento -punaviinin ympärille. Postaus on toteutettu yhteistyössä Viinilinnan kanssa. Italian saappaan korosta, Apuliasta kotoisin oleva punaviini on nimetty tuottavan yrityksen perustajien Massimilianon ja Alessandron mukaan. Viinin nimessä appassimento tarkoittaa tuotantotapaa, jossa osasta rypäletertuista katkaistaan ravinnonsaanti pihdeillä puristamalla ja rypäle saa kuivua 12 päivää sadonkorjuun alkamiseen saakka. Tällä Il Giro del Piccolo -menetelmällä valmistetussa viinissä on puolet kuivattuja rypäleitä tuomassa makeutta ja täyteläisyyttä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien