Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Kansallinen kalakeittopäivä ja kermainen piparjuuri-kirjolohikeitto

12 Helmikuu 2018

Kansallista kalakeittopäivää vietetään ensimmäistä kertaa tiistina 13. helmikuuta. Teemapäivän ajatuksena on nostaa kalaruoan merkitystä ja terveysvaikutuksia ja mikä lämmittäisikään näin sydäntalvella paremmin kuin kalakeitto. Päivää tullaan viettämään vuosittain helmikuun toisena tiistaina. Kala sisältää runsaasti pehmeitä rasvoja, proteiinia ja D-vitamiinia, jotka ovat hyväksi mm.

foodlover.fi juurekset Kala kalakeitto kalaruoka Kansallinen kalakeittopäivä Keitto kirjolohi lohi Nopeat ja helpot piparjuuri ruoka ruokakerma Tilli

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »