KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
25 Syyskuu 2018
Pääsin mukaan Turun Yliopiston Funktionaalisten elintarvikkeiden kehittämiskeskuksen FoodiEX-hankkeeseen, jossa löydetään ja jalostetaan tulevaisuuden ruoka-aineita kestävän kehityksen hengessä. Kehitystyöpajoissa on mukana kehittäjähenkisiä ruokavaikuttajia, innovatiivisia keittiömestareita, elintarvikeyritysten edustajia sekä eri aihealueiden erikoisasiantuntijoita. Ruokabloggaajakollegoista mukana ovat Hannan soppa, Kaikki äitini reseptit, Terveelliset herkut ja Lyhyenä hetkenä. Viime viikolla tapasimme ensimmäisen kerran Naantalissa Raseko Food Laboratoryssa ja päivän teemana olivat ns. vaikeasti nieltävät raaka-aineet, kasvisten jämät, rikkakasvit ja hyönteiset.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien