KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Taateli-saksanpähkinäkakussa maistuu joulu
10 Joulukuu 2017
Tiedätkö sen tunteen kun olet ollut mukana vaikuttamassa jonkin uuden asian syntyyn ja vihdoin näet lopputuloksen edessäsi. Se on vähän kuin oman lapsen syntymä. Toki olen makeisteollisuudessa aikoinaan työskennelleenä suunnittelijana ollut tekemässä useita ikonisia tuotteita, mutta tässä oli kyse jostain paljon henkilökohtaisemmasta. Tarina alkaa vuosien takaa ajalta jolloin toinen kotimme oli Zurichissä. Siellä olimme löytäneet kaupasta sveitsiläisiä kuivattuja syötäviä kukkia pienessä lasipurkissa ja niillä sai annoksista koristeltua huippuravintolatasoisia käden käänteessä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien