KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Nopeat ja helpot levitteet moneen makuun
16 Joulukuu 2017
Kotikaupungissani Helsingin kauppatorilla kohoaan Havis Amanda – Ville Vallgrenin (1855-1940) kuuluisimpiin kuuluva teos. Vallgren oli syntyjään porvoolainen, kuten kumppaninikin, joka tätä herkullista keittoa minulle ensimmäisen kerran valmistikin. Nyt halusin koitta valmistaa sitä itsekin. Vallgren oli Suomen kulttuurielämän keskeisiä vaikuttajia ja hän työskenteli myös pitkään Pariisissa. Hän oli tunnettu seuramies, suuri herkkusuu sekä gastronomi ja on myös julkaissut useita kirjoja kuten Mat ock dryck med roliga gubbar sekä Rysk mat.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien