KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
25 Maaliskuu 2020
Tämän hauskan reseptin tarina vie neljän vuoden taakse, jolloin leivoimme ystävien kesken valmiista leipätaikinasta kaikenmoisia herkkuja ja samalla syntyi tämä ihan mahtava ohje, joka ansaitsi ihan oman postauksen. Koska kyseistä pakastetaikinaa ei enää saa kaupasta, päivitin ohjeen tähän päivään omatekoisen leipätaikinan kera. Kunnia tästä neronleimauksesta kuuluu toki ystävälleni Karille, joka tuumi mitä keksisimme vielä yhdestä taikinasatsista. Niinpä se päätettiin kaulita ja täyttää sillä mitä oli käytettävissä. Perusidea on siinä mielessä briljantti että tähän leipäpitkoon voi sujauttaa jääkaapista kaikkenlaista ylijäänyttä ja paistaa siitä mahtavan makuista pikkusuolaista.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien