Parhaat Ruokablogit

KULINAARI

Takuumehevä uunibroileri ja juureksia

1 Tammikuu 2019

Minulla meni pitkään ennen kuin sain uunissa kokonaisena kypsennetyn broilerin onnistumaan. Lopputulos oli aina jotenkin kuiva ja puiseva. Saattaa olla että raaka-aineenkin laatu on vuosien mittaan parantunut ja sitä myötä lopputuloskin parempi. Luulen kuitenkin, että olen vain raa´an lihan pelossa kypsentänyt tunkiokiitäjää liian kauan ja liian kuumassa. Uunibroileri on mainio ja helppo arkiruoka, koska siitä riittää ainakin pariksi päiväksi.

arkiruoka broileri foodlover.fi Hävikkiruoka juurekset kana Liha lihan sisälämpötila liharuoka Lohturuoka maustevoi rakuuna ranskalainen rakuuna ruoka uunibroileri uuniruoka

Lue koko juttu täältä »

KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien

Katso kaikki blogin artikkelit »