KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Ruokaisa kana-kasviskeitto lämmittää talvipäivänä.
12 Tammikuu 2019
Juuriselleri on yksi lempijuureksistani. Bloggaajakollegan kanssa käydyn keskustelun innoittamana kaivelin vähän omia vanhoja sellerireseptejäni, joissa yhdessä oli maininta sellerisipseistä. Niinpä päätin siltä istumalta tarttua toimeen ja tehdä niitä koesatsin. Aromikas juuriselleri taipuu moneen aina keitoista salaatteihin ja pyreeseen sekä vaikka kokonaisena paistettuun selleripaistiin. Kypsennettäessä sellerin voimakas maku makeutuu ja pehmenee.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien