KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Takuumehevä uunibroileri ja juureksia
21 Joulukuu 2018
Taatelikakku on monille tutuin tapa valmistaa jouluherkkuja taateleista. Ne sopivat myös piparkakkujen mausteeksi, kuten tässä vanhassa reseptissä. Vaikka en perinteisistä pipareista niin pidäkään, niin näissä on jotain joka miellytti heti. Taateli tuo taikinaan kivoja sattumia ja nämä ovat myös todella rapeita. 2 dl tuoreita taateleita hienonnettuna 2 tl kanelia 2-3 tl piparkakkumaustetta 1 tl ruokasoodaa 4,5 dl vehnäjauhoja 200 g huoneenlämpöistä voita 1,5 dl fariinisokeria 1 kananmuna Hienonna kivettömät taatelit veitsellä leikkuulaudalla.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien