KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien
1 KULINAARI
Kulinaarin parhaat grilliherkut ja juhannus-arvonta!
3 Kesäkuu 2018
Kaupallisessa yhteistyössä Euro-East Oy:n kanssa kehitetty resepti Kespron Prosentti-lehteen 4/2018. Makutuomarina minulla oli myös tyttäreni, joka ei tunnetusti ole mikään hapankaalin suurin ystävä. Siispä tein ilmeisesti jotain oikein, koska hän kehui coleslawta todella herkulliseksi. Kuvissa ollaan aikalailla Octoberfest-tunnelmissa bratwursteineen ja currykastikkeineen kaikkineen. Tämä siksi että Kespron lehdessä resepti ilmestyy vasta syksyllä.
KULINAARI on ollut mukana Parhaissa Ruokablogeissa 26 Marraskuuta 2017 lähtien